Zde jsou 5 nejčastějších důvodů, proč prodat váš použitý smartphone

Chcete nejnovější model: Pokud chcete upgradovat svůj současný smartphone na lepší model, nemusíte vyhazovat ten starý. Prodejem telefonu můžete získat peníze, abyste mohli investovat do nového zařízení.

Leží v šuplíku a zabírá místo: Pokud máte starý smartphone, který již nepoužíváte, není žádný smysl ho nechat jen ležet v šuplíku a zbytečně zabírat místo. Prodejem můžete získat peníze a uvolnit prostor pro příslušenství, které opravdu používáte.

Je rozbitý: I když je váš telefon rozbitý, nemusíte ho vyhodit. FixTime.cz ho může koupit, opravit a znovu prodat někomu, kdo ho potřebuje. Tím získáte peníze za vadné zařízení místo toho, abyste ho nechali bezcenně ležet.

Pomozte životnímu prostředí: Vyhození telefonu do koše je špatné pro životní prostředí. Prodejem svého starého zařízení ho můžete poslat do obchodu, který ho znovu využije. Tím se minimalizuje elektronický odpad a dá se šanci někomu, kdo potřebuje telefon.

Potřebujete rychlou hotovost: Prodejem svého současného telefonu získáte peníze, které můžete použít na jakýkoliv další nákup. Pokud je telefon stále v dobrém stavu, může vám vrátit slušnou částku, která vám pomůže financovat vaše další zájmy.

Nezapomeňte, že čím déle budete čekat, tím méně hodnoty bude váš telefon mít. Pokud se tedy rozhodnete prodat svůj starý smartphone, navštivte FixTime.cz. Naši odborníci vám nabídnou nejlepší cenu za vaše zařízení. Můžete si najít náš obchod online nebo se zastavit ještě dnes a získat více informací - není potřeba rezervace.

 

Zpětný výkup telefonů